27 september 2023

Onweer gezien vanuit de ruimte – alsof de aliens aanvallen ;)

Onweer is een natuurfenomeneen dat op Aarde al vrij veel indruk maakt. Vanuit de ruimte bekeken lijkt het wel een scéne uit ‘Independence Day’, een Amerikaanse sciencefictionfilm waarin buitenaardse vliegende schotels onze planeet aanvallen. Astronaut Reid Wiseman heeft de schitterende beelden geschoten vanuit het internationale ruimtestation ISS. De beelden zijn gedeeld via Vine, een sociale media-app voor korte filmpjes. De beelden laten zien hoe de bliksem een deel van de Balkan teisterde. (zie Vine hierboven). In juni deelde de astronaut al beelden van een bliksemstorm boven de Texaanse stad Houston (bekijk hieronder).

Share

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: