30 mei 2023

UFO boven Houston?

Credit: Twitter/@cleanlymaid

Inwoners van Houston zijn in rep en roer. Er is namelijk een ongeïdentificeerd vliegend object verschenen boven de grootste stad van de Amerikaanse staat Texas. De waarnemingen hebben een lokaal tv-station aangezet om er een reportage aan te wijden. Ook zij weten niet wat voor object het is, maar het is volgens hen “veel te makkelijk om te zeggen dat het aliens waren”. Nou, daar sluiten wij van AstroBlogs ons met veel plezier bij aan. Buitengewone claims vereisen immers buitengewoon bewijs.’De truc met ufo’s is om na te gaan of er een andere verklaring mogelijk is voor het vliegende object. Hoe meer mensen het hebben waargenomen vanuit alle mogelijke invalshoeken, hoe groter de kans dat we het kunnen identificeren en duiden. Maar er zullen altijd dingen gebeuren waarvoor geen verklaring is. Maar dat maakt het wel interessant.’, aldus de Amerikaanse sterrenkundige Carolyn Summers.Ik vind het zelf lijken op van die feestlichten die vaak naast feesttenten zijn opgesteld. Die vormen een vergelijkbaar patroon in de lucht. Wat denken jullie?

Share

Comments

 1. Avatar foto Enceladus zegt

  Houston, we have a problem! 🙂

  groet,
  Gert (Enceladus)

 2. Avatar foto Enceladus zegt

  Verder denk ik dat een teenager zich verveelde tijdens zijn vakantie en creatief in de weer is geweest met een drone en led-verlichting. Als ik in deze tijd tiener was, dan zou ik de verleiding misschien ook niet kunnen weerstaan. 😉

  groet,
  Gert (Enceladus)

 3. Als ik in deze tijd tiener was, dan zou ik de verleiding misschien ook niet kunnen weerstaan. 😉 helemaal waar! 🙂

 4. Ik vond het ook al erg groot voor een drone..
  In het filmpje zie je het iets beter..
  Het was slecht weer zeiden ze, het lijkt me sterk dat het licht van een “aardse” bron kan komen , want dan zou het door die dikke wolken moeten komen..
  Maar de afstand is wel moeilijk in te schatten bij die foto, helaas..

 5. Eigenlijk hoef je geen expert te zijn om hier serieus wat van te vinden. Inmiddels zijn er wat weken verstreken en dit is de update wat de UFO boven Houston betreft 😉 Typisch weer zo’n opgeblazen onderwerp dankzij de media.
  https://www.youtube.com/watch?v=1_C9hvBKC_A#t=10m35s
  En als er serieus iets te melden valt?

 6. [quote]Ik vind het zelf lijken op van die feestlichten die vaak naast feesttenten zijn opgesteld. Die vormen een vergelijkbaar patroon in de lucht.[/quote]

  Wat voor feestlichten bedoel je? Kun je een voorbeeld laten zien?

  Ik denk dat het object buitenaards is. Dit type ufo word vaker waargenomen.

  http://www.latest-ufo-sightings.net/2014/06/flying-saucer-hovering-in-sky-above.html

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: