18 maart 2019

Hoe wordt Philae’s landingsplaats op komeet 67P gekozen? Het tijdsschema!

Philae_67P

Gisteren had ik hier een blog over de keuze die gemaakt moet worden om te komen tot de beste landingsplek op komeet 67P/Churyumov-Gerasimenko – kortweg komeet 67P genoemd – voor de Philae lander, die zich nu nog op de Rosetta verkenner bevindt. De blog was nog niet koud gepubliceerd of Emily Lakdawalla, planetenexpert van de Planetary Society, kwam met een uitgebreid verhaal wat er komende tijd allemaal staat te gebeuren tot de uiteindelijke landing op 11 november. Er zat een heel tijdsschema aan vast en dat is te mooi om niet te laten zien, dus heb ik het hier voor jullie integraal weergegeven.

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.