Popular Tags

4 oktober 2023

De tienduizendste!

10000

Astroblogs heeft vandaag een belangrijke mijlpaal behaald. Deze blog is de 10.000e blog – yep, je leest het goed, de tienduizendste blog – die op de Astroblogs is verschenen en dat in nog geen negen jaar tijd. Een moment om even bij stil te staan. De Astroblogs zag (zagen?) het levenslicht op 20 november 2005. De eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat de eerste paar blogs niet eens gingen over sterrenkunde en ruimtevaart, pas de zesde was er eentje over het zonnestelsel en begon de reeks blogs, die nog h

Share

Comments

 1. Avatar foto Enceladus zegt

  Gefeliciteerd Arie! En natuurlijk ook alle andere bloggers en de vele lezers!
  Wat een mijlpaal, hulde!

  groet,
  Gert (Enceladus)

 2. Gefeliciteerd en nog vele jaren!

 3. Ook namens mij proficiat Arie (smak) Op naar het tienjarig jubileum. Cheers 😀

 4. Dank dank dank! En jullie ook een smakkerd, eh… nou ja alleen Monique dan. 😀

 5. Een ‘Aardewerk’ jubileum voor Astroblogs door tienduizend blogs. Had je dit ooit kunnen bedenken, Arie?

  Ik zeg een hele hele hele dikke ”gefeliciflapstaart” voor Arie en zijn gedreven team die Astroblogs (mede)
  tot een success hebben gemaakt.

  Wat mij betreft ontkurken jullie die Champagne… *Proost* , op naar de 10 jaar!!

 6. TJD, dank je. Nee, dit had ik negen jaar geleden inderdaad niet kunnen bedenken. We zitten hier nog tot zondag, dan keren we weer huiswaarts.

 7. evandijken zegt

  Zeer gefeliciteerd met dit mooie resultaat! Op naar de volgende 10.000! Elke dag ben ik een tijdje op deze site. Een enkele maal reageer ik ook. Nogmaals: gefeliciteerd!

  Eric

 8. Jan Brandt zegt

  Hé hé….daar is “ie” dan eindelijk….lang verwacht, toch gekomen…HET astroblogje onzer aller natste dromen!! Nou ja….bij wijze van spreke..hihi!!!
  Arie, jongen…..vanuit het centrum van het Astroblogs-universum…..DORDRECHT!!…..bij deze, van harte gefeliciteerd met het bereiken van deze grandioze astronomische mijl…eh…lichtjaar-paal!!!
  En dan nu, lieve dames, beste heren……….Let’s party!!!!

 9. Gefeliciteerd!

  Sinds een aantal maanden heb ik deze site gevonden. Iedere avond nadat de kinderen naar bed zijn is het vaste prik om even de nieuwe artikelen te lezen en de discussies te volgen (tot bijdragen ben ik niet in staat). Leerzaam, leuk om te lezen en het geeft altijd het gevoel nog meer te willen weten. Voor mijn gevoel weten we nog zo enorm veel niet. Dus ga asjeblieft door tot we alles weten ;-). Dat gaat nog wel even duren! Bedankt!!

  Groet, Marco

 10. Gefeliciteerd met de bereikte mijlpaal…

  Al vele jaren interessant leesvoer. Doordat mijn eigen kennis tekort schiet zijn mijn reacties vaak op humor gebaseerd of vragen om nog meer kennis te verorberen en bijna dagelijks staat er wel iets interessants nieuws op.

  1 tip. Omdat er genoeg kennis aanwezig is op de site door de host en bezoekers, zou het misschien iets zijn om een space wikipedia op te zetten, zodat alle kennis er continue geüpdate wordt door bezoekers en gecontroleerd wordt door dezelfde bezoekers, zodat je alle kennis die er is over bijvoorbeeld Venus, of over een jaar Pluto allemaal bij elkaar staat…?

  Op naar de 25.000 blogs

 11. Gefeliciteerd en dank voor al die jaren inspirerend astronieuws

 12. marcelleke zegt

  Voorgaanden nemen me de woorden uit de mond !

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: