24 juli 2024

Grand Champs: zonsopkomst vanaf de Mont de Lure (update)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Afgelopen nacht hebben (volgens mij) de meesten niet waargenomen, vanwege de bewolking. Maar we waren om vijf uur al op, omdat we hadden afgesproken om 05.30 uur met de auto’s te vertrekken naar de top van de Mont de Lure, de Sommet de Lure op 1826 meter hoogte. Henk Prein,

Share

Comments

  1. Hoe lang blijven jullie daar nog zitten in de omgeving van Sommet de Lure?

    Wel een hele fraaie video opname van de zonsopkomst.
    De foto is er een voor ‘productie’ om het aan de schoorsteen mantel op te hangen.

  2. De videobeelden zijn aardig gelukt. Jammer dat je je mobiel niet in de breedte op je steentief had ingebouwd. Dat zie je niet tijdens het filmen, maar achteraf in je YouTube filmpje. Dan heb je een smal stukkie beeld in het midden. Maar… het gaat om het idee, de sfeer en alles. Inclusief de Peer Gynt suite van Grieg eronder 😉

  3. Jan Brandt zegt

    Ik vind het echt een prachtig filmpje!! Ben ook eens, samen met Rinus (Rekkers), een keertje toen het kraakhelder was “daar naar boven geweest” voor een “nachtje ruig en op (hoog) niveau waarnemen”…..Nou….ruig was het zeker daar…….keiharde wind en ronduit barbaarse temperaturen……..en dus hebben we maar noodgedwongen van de geplande nacht een (kort) nachtje gemaakt….maarre….wat een feest voor de zintuigen!!!!

Speak Your Mind

*