3 december 2020

Over ruim drie weken arriveert de Indiase MOM bij Mars

MOM-10-580x371
Over ruim drie weken – op woensdag 24 september om precies te zijn – arriveert na een reis van tien maanden de Indiase Mars Orbiter Mission (MOM) bij Mars. De Marssonde, die ook wel

Comments

  1. Enceladus zegt

    Volgens mij kunnen MOM en MAVEN het beste maar meteen dekking gaan zoeken, want Mars gaat wat beleven met die komeet in aantocht! Ik voel me bijna schuldig als ik het zeg: maar een voltreffer zou vanuit meerdere oogpunten zeer interessant zijn, ook al is d ekans daarop nest wel klein. Ik kijk er in ieder geval naar uit.

    groet,
    Gert (Enceladus)

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: