15 november 2018

Hete jupiters’ brengen sterren aan het wankelen

hot jupiter

Hete Jupiters1 kunnen hun moedersterren aan het schommelen brengen, zo blijkt uit onderzoek.

Noten
  1. grote, gasrijke planeten buiten ons zonnestelsel die op zeer korte afstand van hun moederster staan []

Reacties

  1. Gezien in een ander blog ook op een taalfout werd gewezen zal ik het nu dan ook maar hier doen, ondanks dat het me aan iets leuks herinnert 🙂 . Het artikel begint direct met ‘Hete Hupiters’ wat natuurlijk ‘Hete jupiters’ moet zijn, tenzij je het wilt schrijven zoals mij nichtje van net 2 het zou zeggen gezien ze bepaalde klanken nog niet uit kan spreken, ik ben namelijk nog huhie/hudie ipv rudie 🙂

  2. Enceladus Enceladus zegt:

    Bedankt. We hebben het aangepast. We doen als team echt ons best om elkaars blogs allemaal te lezen en waar nodig taalfouten aan te passen, maar ook al zijn we bijna dagelijks on line, er glipt helaas wel eens een blog tussendoor.

    groet,
    Gert (Enceladus)

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.