29 februari 2024

Rogier van der Heide ambassadeur van het Internationaal Jaar van het Licht 2015 in Nederland

IYL2015

De Nederlandse organisatie van het Internationaal Jaar van het Licht 2015 (IYL2015) heeft Rogier van der Heide benoemd tot ambassadeur. Hiermee krijgt de Stichting International Year of Light 2015 NL een gezicht dat ook internationaal zeer bekend is in de wereld van verlichting en lichtontwerp.

2015 is door de UNESCO en de Verenigde Naties uitgeroepen tot Internationaal Jaar van het Licht. Over de hele wereld worden activiteiten georganiseerd om het belang van licht voor ons dagelijks leven te benadrukken. De Stichting International Year of Light 2015 NL co

Share

Comments

 1. Het Rotterdams koor CouleursVocales ,waar ik deel van uit maak zou zich graag verbinden aan een evenement om op te treden in het kader van het Jaar van het Licht.Wij vieren dan ook ons eerste lustrum en stralen uit dat zingen heel gezond en leuk en verbindend is.Wij hebben al veel ervaring met theateroptredens en koorfestivals.
  Dank voor de aandacht

  • De Stichting International Year of Light 2015 NL coördineert alle activiteiten rondom IYL2015 in Nederland, in samenwerking met de internationale organisatie.

   http://www.iyl2015.nl/over-ons/

   Naast deze stuurgroep is er een heel grote groep wetenschappers, kunstenaars, mensen uit het bedrijfsleven etc. die betrokken zijn bij de organisatie van het Internationale Jaar van het Licht 2015 in Nederland. Als je ook je steentje bij wil dragen, ben je van harte welkom, laat het ons weten en we nemen contact met je op.

   Ik zou zeggen, neem contact op! 🙂

Speak Your Mind

*