6 december 2023

Zaterdag 1 november: Astroblogs Meet & Greet!

meet_greet_header_small

Op zaterdag 1 november a.s. wordt voor de eerste keer de Astroblogs Meet & Greet gehouden! Zoals aangekondigd bij de tienduizendste Astroblog

Share

Comments

 1. Jan Brandt zegt

  Mooi stukkie, Arie…..inschrijven maar!!!

 2. Martin Schoenmaker zegt

  Jammer… Deze datum staat al in mijn agenda ivm mijn andere hobby, zingen… Ik zou zeggen, schrijf snel door, dan is de volgende meet&greet over niet al te lange tijd en hopelijk kan ik dan wel… 😉

  Veel plezier vast!

  • Maar Martin, ik weet gewoon de ideale oplossing voor dit probleem. Je komt naar de Astroblogs Meet & Greet en je gaat daar zingen! Zing een kosmisch lied en je hebt ’the best of both worlds.’ Coldplay kan zingen over ‘a sky full of stars’, dan kan jij dat toch ook? 😀

   • Martin Schoenmaker zegt

    Haha. Tja dat had gekund ware het niet dat ik die dag een optreden geef met mijn acappella groep in het Noorden des lands…

 3. Arie, laat jij mij bijtijds weten hoeveel Astrogasten er komen? Dan weet ik hoeveel boterkoek ik moet bakken
  😀 😉

 4. Heerlijk, ik kijk er nou al naar uit. 🙂

 5. Enceladus zegt

  “gelegen in de Merwelanden in Dordrecht.” Google geeft een gebied aan van circa 30 vierkante kilometer….
  Zie: http://goo.gl/maps/alUJu

  Zoeken in het donker mag leuk zijn als het om sterren gaat, maar in de auto zoeken in het donker vind ik wat minder. Zou je het exacte adres kunnen publiceren?

  groet,
  Gert (Enceladus)

 6. Ja hoor, natuurlijk: Baanhoekweg 75 3313 LP Dordrecht (staat ook in de blog zelf).

  • Enceladus zegt

   Oeps, je hebt gelijk! Ik keek niet verder dan dat mijn neus lang is! Excusez moi.

   groet,
   Gert (Enceladus)

   • Tis best nog een eind rijden voor jou hè Gertmans? Ik denk dat ik zo’n 45 minuten onderweg ben. En ik kreeg vandaag een melding dat mijn sleutelspanning laag was(?) Geen idee wat dat nou weer is.

    • Volgens mij fungeert je sleutel ook als een soort van startonderbreker en geeft deze een code aan de auto door dat een goede sleutel wordt gebruikt. Ik denk dat de batterij in je sleutel op begint te raken. Maar bel voor de zekerheid je garage of neem de reservesleutel mee. 🙂

     • Ja ik denk dat ik dat maar doe. Ik kon iets indrukken en dan komt er een soort kale sleutel uit, maar ik zie nergens iets waar eventueel een knoopbatterij in moet. Toen ik de melding zag klikte ik het maar weg 😀

     • Enceladus zegt

      Als je sleutel de geest geeft is het voor jou nog best een eind terug lopen, Moniqiue! 😉
      Tot vanavond.

      groet,
      Gert (Enceladus)

     • Het is al goed, ik neem de andere sleutel gewoon want die heeft dat niet. En Gert…dan breng jij mij toch thuis? 😛 😉

     • Het kan trouwens ook zijn dat het enkel is voor het op afstand open en op slot doen van de auto, dat de batterij voor dit signaal bijna op is. Anyway, de garage zal het wel weten!

 7. Enceladus zegt

  Uiteraard Monique. Ik plaag je misschien wel, maar ik ben wel een echte heer hoor. Dus als je sleutel het laat afweten, geen nood.

  Groet,
  Gert (Enceladus)

 8. Arie, ik heb de groepsfoto’s, video link (impressie van de avond) naar het hele team gestuurd. Ik kreeg alleen een failure bij Jan Brandt. De rest zal toch wel goed gegaan zijn?

 9. Jan Brandt zegt

  boehoehoe….snik…snotter…..ik ben altijd een failure….boehoehoe….ik ga wel naar het enge bos!! OK, een tikkie “over the top” gereageerd misschien..hihi?! Maarre…..als je nou via Arie mijn e-mailadres vraagt of het hele spul via Arie naar mij toe weet te sturen, dan komt alles toch ook gewoon weer goed??? Oh….enne….heerlijk die combinatie van jouw hemelse Boterkoek in combinatie van zo’n hemelse nachtrit (Daniela thuisgebracht met de eend) in “La grande Deuche”……zou je ook eens moeten meemaken!!! Nou ja….Het was allemaal geweldig gisteravond!!!!!

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d