18 augustus 2022

Pagina met alle reacties is aangepast

reacties

Naar aanleiding van een reactie van Paul op de beperking van de pagina met alle reacties, waarin hij terecht constateerde dat niet alle reacties te zien waren, heb ik nog wat gesleuteld aan die pagina. Ik heb in het verleden vaker (terechte) kritiek ontvangen op de manier waarop reacties worden verwerkt en getoond en net zo vele keren heb ik getracht daar iets aan te doen, door talloze plugins te installeren, zoals Disqus, maar de resultaten daarvan vielen altijd tegen. Maar het sleutelen van vandaag heeft geloof ik – en hoop ik ook – vruchten afgeworpen, want met wat configureren aan de Better WordPress Recent Comments

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: