6 juni 2023

Expedition 42’s Guide to the Galaxy

expeditie42

Afgelopen donderdag zijn drie astronauten Alexander Samokutyaev, Elena Serova en Barry Wilmore met hun Sojoez TMS-14M capsule aangekomen bij het ISS en samen met de drie reeds aanwezige astronauten – dat zijn Max Suraev, Reid Wiseman en Alexander Gerst – vormen zij ISS-expeditie 41. Als die laatste drie in november weer terugkeren en op 23 november het nieuwe drietal Terry Virts, Anton Shkaplerov en Samantha Cristoforetti hen vervangt begint expeditie 42. H

Share

Comments

  1. ” 42 ” was toch het doel / nut van alles.
    Betekend dit dat er dan ook geen expeditie 43 komt…. ? 😕

    Groet, Paul

  2. Martin Schoenmaker zegt

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: