10 december 2023

Probeer vanavond komeet Siding Spring vlakbij Mars te zien of te fotograferen

mars_sidingspring
[Update 10.17 uur] Ik zie zojuist dat komeet Siding Spring

Share

Comments

 1. Enceladus zegt

  Helaas is die livestream een ramp… 🙁

  groet,
  Gert (Enceladus)

  • Enceladus zegt

   Nou, inmiddels is er een kanaal op YouTube en daar kun je de hele avond tegen twee ’talking heads’ aankijken. Dit is niet wat ik verwachtte… 🙁

   Hopelijk later beelden die wél interessant zijn. Jammer dat men die live niet kan of wil bieden.

   groet,
   Gert (Enceladus)

   • Nee, het viel mij ook allemaal tegen. Naar ik heb wel mooie foto’s gezien, die gemaakt zijn van de komeet en Mars. Morgen zal ik die hier plaatsen – of een van de andere auteurs moet mij voor zijn. 🙂

 2. Vanavond rond half 10 ging ik naar buiten met 2 vrienden en werden we verblind door een licht en keken naar de hemel en zagen we een blauwe straal die na een minuut weg was. Zou het deze komeet kunnen zijn?

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d