3 juni 2023

Aftellen tot de Astroblogs Meet & Greet

AstrolblogsMG_banner

Nog precies

Share

Comments

 1. Jan Brandt zegt

  Lekker Arie…..geen stress en zo??? Nou…ik ontplof zolangzamerhand van de nerven c.q. nieuwsgierigheid voor aanstaande zaterdag…………al dat wachten, aftellen en tegenaan hikken….oh ja….plus ook nog eens de spanning van het bijna klaar zijnde maar nog net niet helemaal zoveelste zelfbouwproject…..voel me net een “core collape supernova” (type II) vlak voor het “moment surpreme”…ofwel..het kan me niet vlug genoeg “aanstaande zaterdag” zijn!!!

 2. Stress, nerveus… haha jullie kennen elkaar al praktisch een halve eeuw. Ik ben benieuwd wie er van de vaste Astrobloggasten gaan komen. Aanstaande vrijdag ga ik mijn ’te lekkere’ boterkoek bakken.
  @ Arie, vergeet mij dan niet van te voren een mailtje te sturen op hoeveel gasten ik moet rekenen.

  Jan, om je alvast wat meer op je gemak te stellen… ik bijt niet en val reuze mee hoor 😉
  Eh..altijd spannend zo’n zelfbouwproject. Wel even uittesten.

 3. Jan Brandt zegt

  Hoi Monique….zucht, welk één verleidelijk intikkertje….want ik zou natuurlijk heel stoer kunnen reageren op dat “ik bijt niet”van jou, dat ik…eh…”om op te vreten” ben…maarre dat zou toch gezien mijn “hersentuintje vol met muurbloempjes” niet..eh…echt gepast zijn..hihi!! Oh….enne…hoe je het wend of keert….”de aanloop naar” blijft spannend…..ben vandaag nog effe op de sterrenwacht geweest en dat zit helemaal snor en ook het gesleutel aan “Zeeuws Meisje” (zo heb ik mijn meest recente telescopische creatie genoemd!!) gaat zeer voorspoedig.
  Kortom alles is wel?
  Nou nee..want zowel Arie als uw nedrig scribent lopen sinds dit weekend rond met een zeer ongezonde kop vol met snot..uche..uche….proest…..aaarrrgghhhh. Het wordt ECHT tijd voor dat plezante stukje (hmmm, zeg maar STUK..hihi!!) medicinale boterkoek van jou!!!!

  • Jij tovert weer een brede glimlach op mijn toet, Jan 😀
   Ahh, wat vervelend nou dat jullie allebei zo snotverkouden zijn (ik ben nooit verkouden) Weet je wat…ik zorg voor aangenaam weer de komende dagen, zodat jullie kunnen opknappen. Dan neem ik zaterdag boterkoek, een fles wijn en vruchtensap mee…

   Was getekend:
   Roodkapje 😛

   Zeeuws meisje? Een kapje met 2 spiegeltjes aan de zijkant?

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: