24 juli 2024

Vier jaar astrofotografie in een notendop…

Afgelopen zaterdagavond hadden we de zeer geslaagde Astroblog Meet & Greet waar ik door Arie was gevraagd om een praatje te houden over astrofotografie. Aangezien het deze maand ook 4 jaar geleden was dat ik voor het eerst op een werkgroep astrofotografie bijeenkomst was en ik maar een korte tijd voor het praatje had besloot ik om een videopresentatie van beelden van de afgelopen 4 jaar te maken.Ik had nog beloofd deze presentatie ook op de blog te plaatsen, dus dat doe ik hierbij. Ik hoop dat dit een motivatie mag zijn voor vele astrofotografen in ons land om, ondanks het veelal slechte weer hier, niet op te geven. Er kan nog steeds heel veel in ons kikkerlandje…

Overview 4 years of astrophotography from Andre van der Hoeven on Vimeo.

Share

Comments

 1. Een prachtig mooi filmpje, André. Dan te bedenken hoeveel werk en uren er alleen al in zo’n astrofoto zit…

 2. Theo+Lockefeer zegt

  André nogmaals dank voor je indrukwekkende presentatie op de Meet en Greet ! Je bent professioneel bezig .

 3. Peter Zwart zegt

  Mooie Foto’s!

  Heb je wel eens met ETTR geëxperimenteerd?

  http://www.lonelyspeck.com/the-milky-way-in-los-angeles-light-pollution/

 4. Peter+Zwart zegt

  Geïnspireerd door deze blogspot een van mijn laatste fotos.

  http://phzwart.blogspot.com/2014/11/moon.html

  Low-tech equipment zonder tracking (celestron astromaster 70EQ + digital rebel van 5 jaar terug) limiteert mij tot fotos van de maan en wat planeten.

Speak Your Mind

*