12 april 2024

3 december: Heel Nederland Kijkt Sterren

De presentatoren van Heel nederland Kijkt Sterren: Govert Schilling en Jeroen Latijnhouwers

De presentatoren van Heel nederland Kijkt Sterren: Govert Schilling en Jeroen Latijnhouwers

Het is misschien wel het meest tot de verbeelding sprekende thema: ons heelal. Met onvoorstelbare afstanden, buitenaardse temperaturen en nog zo veel onbeantwoorde vragen blijft onze kosmos een geliefd onderwerp van gesprek. Op woensdag 3 december 2014 om 21:25 uur op NPO 1 zendt MAX het unieke live-event Heel Nederland Kijkt Sterren uit. Jeroen Latijnhouwers en Govert Schilling nemen de kijker mee op een bijzondere ruimtereis tussen hemel en aarde en ook ruimtevaarder Andr

Share

Comments

 1. Oh, wat heerlijk…dat is nou precies een programma wat nog ontbrak. Govert Schilling… 😀 Die mag wat mij betreft heel z’n nieuwe boek voor mij voorlezen. Woensdag 3 december om 21:25…. staat genoteerd.
  Smiley

  Moonique

 2. Enceladus zegt

  In mijn agenda gezet. Ga zeker kijken!

  Nog een tip: Bij de Aldi de DVD van Gravity voor EUR 6,99. Gisteren het laatste exemplaar in een plaatselijk filiaal gescoord. Wellicht liggen er her en der in het land nog exemplaren. Kijk bij de kassa’s, daar liggen ze (als ze er nog zijn).

  groet,
  Gert (Enceladus)

 3. marcel groen zegt

  Ik ben hier heel blij mee en ga zeker kijken!

 4. Ben gevraagd om een bijdrage te leveren. Ben heel benieuwd. Spannend…

Speak Your Mind

*