19 juni 2024

Het meest besproken overhemd van deze week

Credit: ESA news stream, via @RoseVeleth’s Twitter feed


Afgelopen woensdagochtend dacht dr. Matt Taylor na het wakker worden ‘kom, laat ik eens een leuk overhemd aantrekken‘ en hij trok z’n favoriete overhemd aan vol met schaars geklede dames én ook een halfkorte broek. Had Taylor een saaie kantoorbaan gehad, dan had niemand erop gelet, maar de vol met tatoeages uitgedoste Taylor had die ochtend iets anders te doen, namelijk de media als CNN, BBC en ZDF te woord staan en via live webcasts de hele wereld vertellen over de landing van Philae op komeet 67P/Churyumov-Gerasimenko. Woensdag na het zien van de beelden stak een storm van kritiek stak op, waarbij Taylor vooral op de sociale media ervan langs kreeg – #shirtstorm als meest gebruikte hashtag.

Vrijdag in de Google+ Hangout bood een zichtbaar aangedane Taylor zijn excuses aan voor het dragen van het overhemd, hieronder de video daarvan.

Share

Comments

  1. Ik vind ‘m wel fancy. Hij durft te minste buiten de veilige -/ comfort zone te gaan.

  2. Jan Brandt zegt

    Ik heb die Matt Taylor afgelopen woensdag heel even “life” aan het woord gezien in Darmstadt…en “ja” hij is er inderdaad “zo’n volkomen onaangepast een(d)tje…so what!!! als ie maar goed is voor waar die voor betaald wordt, toch???! en dus…. heb ik meelij dat zo’n heerlijk gepassioneerde kleurrijke gozer nu “door het enge fantasieloze stropdassen-stof” is gedwongen te gaan door die immer lefloze “brave zakken in grijze pakken-brigade”. Kan iemand mij het adres van zijn…”Taylor”/ kleermaker… doorsluizen..hihi!!!

  3. Inmiddels heeft zelfs Phil Plait – the Bad Astronomer – zich uitgelaten over #shirtstorm: http://www.slate.com/blogs/bad_astronomy/2014/11/17/casual_sexism_when_a_shirt_is_more_than_a_shirt.html

Speak Your Mind

*