24 september 2023

GB gebruikte speciale poststempel ter ere van landing Philae

philae-comet-landing-royal-mail-postmark

Alle post die 14-17 november j.l. (vrijdag t/m maandag) bezorgd werd door Royal Mail in Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland was voorzien van een speciaal poststempel ter ere van de landing van Philae, 12 november op komeet 67P/Churyumov-Gerasimenko. Het stempel is voorzien van speciale inkt, al heb ik geen idee wat dat speciale eraan precies is – kometeninkt? Op het stempel valt te lezen “Celebrating the first ever landing on a comet. Congratulations to the European Space Agency.”

stempel

Mmmmmm,is er toevallig

Share

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: