18 april 2024

Zie de maan schijnt door….

Zie de maan....

Zie de maan….(klik voor een grotere versie)

….door de bomen!!

Enne…in dit geval door onze eigen joekel van een bananenboom met de Grote kerk van Dordrecht geflankeerd door een wonderschoon piepjong maansikkeltje op de achtergrond!

Ook dit vind ik geweldige astrofotografie en het maffe was dat ik fraaie lokaal kosmische tafereeltje bij toeval in een ooghoek in de smiezen kreeg toen ik net achter mijn computer was gekropen om….”de astrofotografische buit” van de vorige avond digitaal te gaan “ontwikkelen”.

Nou we het toch over “groen”, ik kan me vergissen maar het is wat “het gedoe daarboven” wel een beetje erg lang “komkommertijd” geweest.

Share
Over Jan Brandt

Comments

 1. Zo te zien is het ‘zie de maan schijnt door de bananenbomen’. 🙂

 2. Paul Bakker zegt

  Altijd leuk, zo’n een mooi plaatje!

 3. Ik zag die maansikkel gisteravond en dacht nog: daar zou ik eigenlijk een foto van moeten maken…

 4. Jan Brandt zegt

  Ach weet je Jan, waarde naamgenoot en collega blogger….dan heb ik dat toch met alle liefde van het universum voor jou gedaan..hihi!!

 5. Het ademt wel sfeer, Jan. De maan en de Grote Kerk zo vanuit je raam. Cd’tje van Within Temptation opzetten en samen met de vrouw en een glas rode wijn op de bank genieten maar.

  Smiley

  https://www.youtube.com/watch?v=jRX0TIe2jyY

  • Jan Brandt zegt

   Jemig de pemig, Monique’je…..als we nou de vrouw en die wijn eens weglaten..dan wordt het inderdaad genieten…..GEINTJE!!!….Maarre…als vegetarische, niet rokende strikte non alcoholist mag die wijn voor mij wel vervangen worden door rijstemelk!!….shit, als ik dit nu zo teruglees dan vrees ik dat ik zo wel erg overkom als de eerste de beste hele groene bloody hippie..hihi!! Gaaf astronomische verantwoord filmpje trouwens, ben een heuse WT-fan van het eerste uur….Heb “sjaronneke and the boys” menigmaal life mogen bewonderen…OK, nu wellicht een pietsie minder fanatiek maar de vele CD’s worden nog vaak en tot genoegen beluisterd!!

 6. Dat heb ik dus goed onthouden dat je een WT-fan bent 😉 Geen wijn en geen lekker stuk vlees voor jou?!
  Nou, ik houd wel van een goed mals stukje vlees. En rode wijn is niet echt verkeerd hoor(krijg je ronde borsten van hahaha, gekheid) Hebben we maar 1 ding gemeen van de drie… niet roken.
  Ik heb ‘Sharonneke and the boys’ ook life zien optreden (fenomenaal!)

Speak Your Mind

*