26 februari 2024

90.000 berichten naar Mars gestuurd

beam me to mars

Afgelopen vrijdag hebben zo’n 90.000 mensen gezamenlijk een boodschap naar Mars verzonden, precies vijftig jaar nadat de Mariner 4 de Rode Planeet had bereikt. De Mariner 4 was de allereerste ruimtesonde die intact de planeet Mars wist te bereiken, en heeft in totaal 22 foto’s van het oppervlak doorgestuurd.

Het private bedrijf Uwingu, die de laatste tijd vaker in het nieuws is geweest, heeft nu 90,000 boodschappen

Share

Comments

  1. Ik hoop dat ik niet de enige ben die hier het nut niet van in ziet 🙂

  2. Ik heb wel mee gedaan aan dit project, waar ik een ‘mission commander’ pakket kocht.
    Vind het heel leuk, intrigerend en bijzonder dat ‘mijn’ data nu tot in de eeuwigheid doorreist,
    uiteraard nadat het planeet Mars heeft mogen begroeten. 😉

Speak Your Mind

*