21 april 2024

“California”…….Hotel California???

De California-nevel in het sterrenbeeld Perseus

De California-nevel in het sterrenbeeld Perseus

Nee….geachte lezeressen en lezers, “deze California”

Share
Over Jan Brandt

Comments

 1. Ik vind je eigen met de hand gemaakte foto van ‘California’ echt subliem!!
  Misschien moet je eigen bescheidenheid als amateur iets meer aan de kant zetten 😉

  • Jan Brandt zegt

   Hoi Nehemia,

   Mijn welgemeende “californische dank” voor jouw vriendelijke woorden…enne….ach, eigenlijk ben ik stiekum maar misschien beter nog…veel minder stiekum..best wel heel erg trots op dit “amateur plaatje”, hoor!!

 2. Dat had ik toen meteen al genoteerd ‘Heel Nederland kijkt sterren’ Ik ben er klaar voor, ik ben er klaar voor 😀

  Mooie opname Jan, zag ik het allemaal maar zo mooi door mijn telescoop. Die staat nu tijdelijk klem tussen de verhuisdozen 🙁

  Over Brian May gesproken…vroegah had ik een schoolagenda met plaatjes van o.a. Brian May en Julien Clerc (hihi) Ik was helemaal verliefd op die twee. Als ik toen had geweten dat Brian een telescoop had… dan had ik hem meer plusjes achter zijn naam gegeven 😛
  Het is nog steeds een aantrekkelijke man (bouwjaar 1947) én hij heeft lang haar en al z’n krullen nog.

  http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2014/05/01/article-2617516-1D7CEA6C00000578-19_306x423.jpg

 3. Jan Brandt zegt

  Hoi Monique’je,

  Hmmm, om mijzelve maar eens effe heel link op heel glad eis te begeven….ik vind dat ik wel wat van hem (BM) weg heb???? Ok, het bouwjaar klopt niet helemaal (1961) maar….ik heb ook nog steeds krullen! Alleen die worden steeds maar weer “medogenloos van mijn knijter gehakt” door mijn onvolprezen, jaloerse….(geintje!!) werderhelft “die het zo leuk vind om mij te knippen”!!!! Wees mild als je deze ‘kamikaze-voorzet” intikt, wil je..hihi!?

  • Janneman, de eerste gedachte die spontaan bij mij opkwam toen ik jou voor het eerst zag was…
   ‘een Brian May look-alike’!!!
   Smiley

   Op dat plaatje (bij auteurs) naast je deux-chevauxtje zie ik je idd met een krullebol 😉
   Toch zonde dat ze iedere keer je krullen er weer afjast (zucht)

   • Jan Brandt zegt

    Hihi…bedankt Monique….voor het mij laten blozen op 656,2 nanometer!!!

    • Oef… dat ik nog eens iemand laat blozen zeg! 😛 Maar jij bloost wel héél erg gauw heb ik de indruk 😛

     Jan…beter golflengte 656,2 (rood 656,3) dan 486,1 nanometer want dan zou je wellicht aan de zuurstof moeten (blauw 486,1)

 4. Hotel California, de eeuwige nummer twee in de top 2000? Ik wil niks zeggen hoor, maar dat nummer staat nr. 1 dit jaar in de top 2000. Net als in 2010 geloof ik. 🙂

Speak Your Mind

*