20 november 2018

“Terugblik” door Kees de Jager

Het boek "Terugblik" geschreven door professor Kees de Jager

Het boek “Terugblik” geschreven door professor Kees de Jager

Gegroet waarde astroblogslezeressen en lezers. Dit wordt een wel hele vreemde ‘boek recensie’…want het boek dat ik hier onder de aandacht wil brengen, “Terugblik” geschreven door “een zekere Kees de Jager”, beter bekend als de rock solid old school Nederlandse astronoom Professor de jager,

Reacties

 1. Nehemia zegt:

  Daar is ‘ie’ dan weer hoor… wat moet Astroblogs nou zonder die tekstuele uitspattingen van onze aller Jan Brandt !!
  Het is je gegund, hopelijk kan je onder de ‘christmas tree’ rustig genieten van je fav. column -/boekie.

  Overigens is die titel niet iets te karig?
  Misschien slim om de naam van de auteur erin te zetten?? Maak je nog eens ‘reclame’ ervoor ook.

 2. Jan Brandt zegt:

  Hoi Nehemia…Bedankt voor het over mijn “schrijver-schouders meekijken c.q. muze-inbreng”…..zat al in twijfel…wle/niet..wel/niet…. toen ik het blogje op Astroblogs “knalde”…enne dus bij deze…”Your wish is my command”..hihi!!!

 3. Monique Monique zegt:

  Zo wilde ik een heerlijke smeuïge citroencake met fondantlaagje eroverheen bakken. Dat heb ik al eens eerder gemaakt, en geproefd. Maar ik moet er niet aan denken dat zoiets lekkers dan weer opperdepop gaat. Dus ben ik er vandaag maar niet aan begonnen…
  Smiley

  @Nehemia. Dat is toch een Hebreeuwse jongensnaam? Je doet me denken aan ene Tinslee 😉 Die is ook gecharmeerd van Jan Brandt’s ‘tekstuele uitspattingen’.
  Ben jij het…Tinslee? O_O

  • Nehemia zegt:

   Zal je moeten teleurstellen, geen idee wat mijn reaktie te maken heeft met ene ‘Tinslee’ klinkt niet echt kosher.
   Mijn naam voor de Astroblogs, is afgeleid uit een bijbelse gemeente ”Nehemia’ , waar ik mijn geloof in uitdraag.

   Overigens die citroencake verhaaltje is erg sterk, had het zelf niet beter kunnen bedenken 😉

   • Monique Monique zegt:

    Excuses, ach ja er kunnen natuurlijk wel meer gecharmeerd zijn van Jan’s schrijfwerk.
    ‘waar ik mijn geloof in uitdraag’
    – Dan ben je vast een eerlijk en oprecht mens.
    Smiley

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.