27 februari 2021

Doe mee de astronomische muziek Top-25 samen te stellen

muziek

Iedereen kan meedoen om een Top-25 samen te stellen van muziek, die op de een of andere manier iets te maken heeft met astronomie of ruimtevaart. Het kan zijn dat er in de titel een verwijzing is naar bijvoorbeeld de zon, planeten

Comments

 1. Jurgen Kobierczynski zegt

  Ik heb er nog eentje:

  Tesseract: Eclipse
  https://www.youtube.com/watch?v=qvZhhRgmcwQ

 2. Ik zie het al, de versie 2015 zal een doorslaand succes worden. 🙂

  • Begrijp ik het nu goed dat we al inzendingen voor eind 2015 kunnen plaatsen? 😛

   [ Maandelijks een Top-5 insturen, zodat we eind 2015 een flinke lijst hebben… ]

   Groet, Paul

 3. Hoho, niet zo snel. Nee, net zoals de laatste keer zal ik in december via een speciaal formulier iedereen in de gelegenheid stellen een lijstje in te dienen. Ik gebruik daar de Polldady plugin voor, die alles keurig netjes bijhoudt. Misschien wel een idee om het lijstje wat langer te maken, een persoonlijke top 10 of zo. En ook dat je maar één keer in kunt zenden, al valt dat weer moeilijk bij te houden. Polldady kan wel filteren op IP-nummer, maar dat kan alleen met de betaalde versie, 200 dollar per jaar.

  • Sorry Arie, ik liet m’n fantasie even de vrije loop. 😉

   Groet, Paul

  • Enceladus zegt

   Je zou ook op basis van de juist gepubliceerde lijst de mogelijkheid kunnen geven om daar op te stemmen en tevens nieuwe titels in te vullen. Een beetje zoals de Top 2000 werkt. Er vanuit gaande dat Polldady dat aankan.

   groet,
   Gert (Enceladus)

   • Ik zal wel eens een lijst publiceren met álle nummers die zijn voorgesteld, zowel via de plugin als via de reacties. Die kan dan weer gebruikt worden als basis voor de 2015-versie van de Astro Top-25

Speak Your Mind

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: