26 februari 2024

Alle Universums in een archief

 

universum

Nee, dit is geen blog over het multiversum, het model dat er vanuit gaat dat er meerdere universums zijn. Ik heb het over het tijdschrift Universum, uitgegeven door de Jongerenwerkgroep (JWG), d

Share

Comments

  1. Dank je wel Arie , voor het delen van de link naar de archieven. Ik heb letterlijk de hele ‘reute me teut’ even binnen gesleept. Het is zeker allemaal de moeite waard!

    Ik heb de eerste paren uit 1999 even door gelezen en het is echt op een ‘spelenderwijs’ je informeren over alles en nog wat, met astronomie heeft te maken. Dit is echt leuk gedaan en knap in elkaar gezet. Chapeau!!

    Ook leuk dat je er zulke fijne herinneringen er aan hebt en ze moeiteloos naar boven kan halen. 😉

  2. Hens Zimmerman zegt

    Grappig, die vergadering herinner ik me nog goed. Ik schreef er nog over in een verslag voor onze Groningse jwg groep. Volgens mij was dat ook de dag dat de brochures over het atoom en de evolutie van de zon uitkwamen. Die heb ik jammer genoeg niet meer…

Speak Your Mind

*