24 juli 2024

Lieve dappere robot

Er is me rond de Rosetta-missie iets nieuws opgevallen, vooral rondom de komeetlander Philae. Dit is geen kil wetenschappelijk instrument, maar een lieve, dappere kleine robot! De marketing van de ESA doet erg zijn best om op de gemoederen in te spelen en volgens mij slaat het goed aan. Philae is een beetje onze vriend geworden. Philae stuurde bijvoorbeeld zelf berichten op Twitter. E

Share

Comments

 1. Slik, zo aandoenlijk…ik smelt hier gewoon van (serieus)

 2. Wanneer komt de film uit?
  Dat wordt weer een (wetenschappelijke) tranen trekker van de bovenste planck 🙂

  PS
  Ik blijf heel die missie, in al zijn opzichten, toch een knap staaltje werk vinden.

 3. Enceladus zegt

  Leuk gedaan! Mooie manier om goodwill te kweken.
  Ik kijk uit naar het moment dat Philae weer wakker wordt. 🙂

  groet,
  Gert (Enceladus)

 4. Supernova zegt

  Philae is zo’n grote held voor zo’n kleine sonde 🙂

Speak Your Mind

*