24 juli 2024

De eerste van het nieuwe jaar: Jupiter & twee maantjes

Jupiter, 5 Januari 2015

Jupiter, 5 Januari 2015

Zo, de “boom” is met ballen en al precies tijdens het kerstdiner tegen de vlakte gegaan, de zelfgemaakte vuurwerkbom heeft “de auto van pa” tot ruimteschroot “gepromoveerd”…enne… als dat zo’n leuke(??)

Share
Over Jan Brandt

Comments

  1. Een goed begin is het halve werk, luidt het spreekwoord. Dus met deze mooie foto heb je een goed begin van het jaar gemaakt. Ik zal binnenkort wel eens langskomen met de Nissan Note om ‘m te showen aan je. Mag je ook een keertje in een Jap rijden. 🙂 Oh wacht, dat heb je al eerder gehad. Ik heb ooit zo’n gele Toyota Corolla gehad, weet je nog?

    • Jan Brandt zegt

      Ach ja, die akelig degelijke gele Toyota Corolla kan ik me ook nog wel redelijk goed voor de, toen enigszins lichtelijk verstoorde 2CV-, geest halen……een zeer onwaardig..hihi…opvolger van jouw allereerste voiture….een lichtblauwe 75’er 2CV6 met “EM” in het midden van het kenteken…..op de kop getikt in Nieuwegein….en de terugrit was een..eh….”tikkie enerverend” omdat de vorige eigenaar/2CV-prutser vergeten was om de speciale ringmoer van de linkerachter-remtrommel proper en zoals het hoort te borgen….zodat onderweg naar huis het wiel er bijkans van af viel….grrrrrr…….ah….those were the days, my friend….enne….als je wil kan ik voor de nieuwe blikken aanwinst een leuk achterruit-stickertje voor je regelen “ïn Eendenland” met de “passende “(Nou?!?) tekst: “liever oud frans dan nieuw japans”….hihi!!!

  2. Goed begin Jan. Mooie foto!

Speak Your Mind

*