11 december 2023

Huygens startte het nieuwe jaar met receptie en Astrokwis

ad_champagne

De afdeling Zuid-Holland Zuid van de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Weer- en Sterrenkunde, de KNVWS – beter bekend als sterrenkundevereniging Christiaan Huygens in Papendrecht – startte afgelopen vrijdagavond het nieuwe jaar met een nieuwjaarsreceptie en een Astrokwis. Voorzitter Ad Beerens verwelkomde iedereen en sprak de hoop uit dat ondanks alle perikelen van afgelopen week in Frankrijk 2015 toch een goed jaar mag worden. Nadat iedereen een hapje en een drankje had genomen, aangeleverd zowel door de leden als het bestuur van Huygens, was de buurt aan mij en college Astroblogger Jan Brandt.

IMG-20150110-WA0000

Gehuld in

Share

Comments

  1. Jan Brandt zegt

    OK, ik ben uiteraard bevooroordeeld maar ik vond het weer helemaal geweldig…..maarre….misschien moesten we toch ooit eens een keertje “voor de gein”..eh..”de rollen omdraaien”…..een heuse astrokwizzz, maar voor deze keer in het kader van “it’s payback time” samengesteld door de immer getergde leden met ons twee’tjes, palinggladde en bikkelharde Arie Brandsteder et moi…sexy en zeer charmante Jan-tien, als enige deelnemers..hihi???
    Of toch maar niet???…..want het went zo snel…..”macht”!!

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d