10 december 2023

UFO bij het internationale ruimtestation ISS? (update: neen)

Het zoemt weer van de geruchten in conspiracyland.

Share

Comments

  1. Avatar foto Martin Schoenmaker zegt

    Het lijkt mij nep. Volgens mij zijn dit soort beelden (lijkt mij geschoten vanaf een van het ISS verwijderend vaartuig) alleen te schieten wanneer er een dergelijke actie gaande is. Aangezien dit niet het geval was (de Dragon was net aangemeerd toen het amonia-alarm plaatsvond) kan het niet anders dan dat deze beelden geschoten zijn tijdens een eerdere missie.

    De ‘blob’ is dan ook denk ik een trucage of een ‘bekend’ voorwerp, maar dan tijdens een heel andere missie. Het zou zelfs een feature op de grond kunnen zijn, want het lijkt dezelfde ‘snelheid’ te hebben als die rivier die in beeld is.

  2. Grappig hoe je op het eind van het filmpje een banner krijg naar ‘ufo at the iss debunked!!’ waar de ufo wordt toegeschreven aan het Eltonmeer in rusland.. Jammer, ik ging net geloven dat ET er eindelijk was, maar helaas toch weer een hoax 🙁 😉

  3. Stoerecurry zegt

    Het doel van alle aliens is toch om stiekum mensjes te ontvoeren en hier proeven mee uit te voeren? Dan laten ze zich niet filmen tijdens een rudimentaire ruimtevlucht van de mens.

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d