23 april 2024

Video: de toekomst van SpaceX

Het private ruimtevaartbedrijf SpaceX van Elon Musk heeft een fantastisch filmpje gepubliceerd, waarin je de toekomst van hun Falcon Heavy raket kunt zien – inclusief drie rakettrappen die keurig netjes weer op aarde landen. Het 3D-geanimeerde filmpje ziet er fantastisch uit en de muziek is ook +1 😀

Share

Comments

 1. Zou mooi zijn als dat allemaal gaat lukken, wat ongetwijfeld ooit zal gebeuren.
  Weer een forse stap voorwaarts in de goede richting.

  En inderdaad, een prachtig filmpje, maar aan de muziek twijfel ik toch een beetje 🙂
  Maar goed, James Last past er nou ook niet direct bij 🙂

  • Mike Dhanpat zegt

   Ze zijn al een heel eind!

   De laatste lancering met de Falcon 9R was bijna perfect alleen hadden ze te weinig hydraulische vloeistof meegenomen waardoor de laatste paar seconden de stuurvinnen niet meer werkten en hij zo onder te grote hoek op die zeeschuit terecht kwam.

Speak Your Mind

*