25 september 2023

Een Nederlandse website voor apps over sterrenkunde

Credit: NASA


Sterrenkundeapps.nl is een nieuwe website die een overzicht biedt van diverse interessante apps op het gebied van de sterrenkunde.De site is opgezet door Astrid Eeuwes, vrijwillig medewerker van Volkssterrenwacht Bussloo. Sterrenkundeapps is ontwikkeld voor iedereen die geïnteresseerd is in (amateur) astronomie en alle informatie over de apps is gebaseerd op eigen gebruikerservaringen. Er zijn veel apps voor de sterrenkunde te downloaden, zowel voor Android als iPhone en iPad, zoals de NASA Science app, welke je hierboven ziet. Er is ook een Twitter account van de site en wel @sterrenkundeapp. Meer informatie en nuttige apps op: Sterrenkundeapps.nl.

Share

Comments

  1. Bedankt voor de vermelding! Super!
    Alle tips over apps of over de website zijn van harte welkom. Ik probeer de apps graag zelf uit, vertel erover en laat ze zien tijdens mijn interactieve presentaties. Op deze manier hoop ik een goede selectie te kunnen maken uit het brede aanbod van sterrenkunde apps, die je handig kunt downloaden vanuit de lijst op sterrenkundeapps.nl. Nogmaals mijn dank.
    Met vriendelijke groet Astrid

  2. Graag gedaan hoor. Toevallig had ik gisteren over die app geschreven die de NASA heeft gemaakt voor de speurtocht naar planetoïden, maar daar maak je zelf ook al melding van. Als ik of anderen van de Astroblogs leuke tips hebben voor apps zullen we het je laten weten. Succes met de site!

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: