17 februari 2019

André Kuipers theater college

theaterfoto

Andr

Reacties

 1. Martin, mag ik jou van harte feliciteren met je eerste Astroblog! Mogen er nog vele volgen. En gelijk een leuk onderwerp, de theatertour van André Kuipers. Ik heb je zojuist ook toegevoegd aan onze pagina met alle auteurs: https://www.astroblogs.nl/over-de-auteurs/martin-schoenmaker/

 2. Monique Monique zegt:

  Welkom bij de club Martin. Leuk dat ik er nu ook een gezicht bij zie 😉

 3. Theo Lockefeer zegt:

  Uitstekende weergave van André’s lezing zoals ik hem een paar jaar geleden in R’dam de Doelen zag.
  toen was er ook een zeer goede klassieke pianist bij (wiens naam ik me niet meer kan herinneren).
  complimenten Martin !

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.