4 december 2023

Grand Champ: waarnemen met de 25 cm Dobson

20150414_183919

Ik heb hier op de Astrovacan

Share

Comments

  1. Jan Brandt zegt

    Zeg..eh….het mot nou effe nie gekker worden.!!! Zit jij nou..grrr….onder mijn “astroduiven te bloggen met een een heus artikeltje over “waarnemen” en ATM…amateur telescope making???????
    Ik ga maar eens broeden op een spannende verhandeling betreffende de nieuw te bouwen “large hydron augurk neutralisator” waarmee uiteindelijk het zogenaamde “Hatsjoe-boson” kan worden gedetecteerd!!

    • Ik kijk uit naar je artikel jan! De LHAN is een knap staaltje techniek en de detectie van hatsjoe-boson zal een flink steun in de rug zijn voor de nies-theorie. Dit is dé theorie die het SM flink op de schop kan nemen en eindelijk ook eens een degelijke verklaring voor zwaartekracht en donkere materie kan geven en geen donkere energie nodig heeft om de uitdijing van het heelal te verklaren welke dan natuurlijk inherent is aan de energie van het hatsjoe-boson welke met het nies-veld het heelal uitdijt! 🙂

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: