30 november 2023

Stephen Hawking linkt One Direction aan astrofysica

De legendarische fysicus Stephen Hawking heeft dit weekend een virtuele lezing gegeven in het Sydney Opera House. Toeschouwers konden Hawking vragen stellen. Eentje over One Direction sprong er toch wel uit en het antwoord van de fysicus is geniaal.

“Wat is volgens u het kosmologische effect van het vertrek van Zayn Malik uit One Direction en de duizenden gebroken tienermeisjesharten als gevolg?”, vroeg een toeschouwer aan Hawking.

Het antwoord van Hawking was geniaal: “Eindelijk, een vraag over iets belangrijks. Wel, mijn advies aan welk tienermeisje ook met een gebroken hart is om zich te verdiepen in de studie van de theoretische fysica. Omdat er op een dag misschien bewijs kan ontstaan dat er meerdere universa bestaan.”

“Het is niet onmogelijk dat er ergens buiten ons universum een ander universum ligt waarin Zayn nog steeds deel uitmaakt van One Direction”, aldus de wetenschapper.

Met zijn besluit kreeg Hawking pas echt de lachers op zijn hand: “Misschien is er voor één uitverkoren meisje nog beter nieuws: in dat ander universum zijn Zayn en zij misschien gelukkig getrouwd.”

Share

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: