21 juni 2024

Een avondje space art en Astrovacançe bij Huygens

futselaar

Gisteravond stond de bijeenkomst van sterrenkundevereniging Christiaan Huygens in Papendrecht in het teken van ‘space art’ en de Astrovacan

Share

Comments

 1. Danielle zegt

  Hoi Arie,

  Bedankt weer voor je leuke blog over de presentatie. Ik vond het ook leuk jou, Jan en Paul weer even te zien. Zodra ik wat meer kan/mag vertellen doe ik dat. De komende weken kan je 4 nieuwe ‘space-art’ illustraties van me verwachten, stay tuned! 😉

  Groetjes,

  Danielle

 2. Hoi Danielle, OK hou ons op de hoogte! 😀

 3. Danielle zegt

  Doe ik! en voor Paul: (mocht hij deze blog lezen) het wijntje smaakt goed 🙂

 4. Jan Brandt zegt

  En hier het antwoord van de ENIGE lezer die ECHTE waarheid weet omtrent de identiteit dezer hoegenaamde “dapperen eenzamen waarnemer, welke in den bitteren koude der heldren sterrennacht, fier gezeten achter zijner telescoop het firmament afspeurt naar….braak, spuug, snotter…… kosmische juwelen!!”….want..eh…kom op, geef het nou maar gewoon toe, meneertje AN….de enige “waarneming” die jij echt hebt gedaan is STAREN maar het enige kosmische juweel waar je echt verstand van hebt, te weten van het merk Heineken, terwijl je heel vernuftig bezig was om, lui gezeten achter je computer, in je warme huiskamer, jouw ouwe “astro-theoretische kadaver” achter die telescoop te photoshoppen!!!
  Afijn, bij deze mijn hartelijke dank voor dit grandioze ko(s)mische intikkertje..hihi!!!

Speak Your Mind

*