11 december 2023

Een dagje uit naar de oude Leidse sterrenwacht

de ingang van de Leidse sterrenwacht

de ingang van de Leidse sterrenwacht

Vandaag, zaterdag 6 Juni 2015 een gezellig en zeer informatief dagje uit geweest naar de oude Leidse sterrenwacht! Een klein contingent sterrenliefhebbers (30 koppen sterk) uit Rotterdam/Dordrecht en omstreken van sterrenkunde vereniging Christiaan Huygens en de Rotterdamse sterrenclub hebben onder de bezielende leiding van Roland van Milaan (bij deze mijn welgemeende dank hiervoor!!!!)

Share

Comments

  1. Avatar foto Monique zegt

    Heej, daar heb ik nog een filmpje van. De oudste sterrenwacht ter wereld zelfs. De Leidse sterrenwacht (begint op 0:24)

  2. Jan, die blauwe containers vol met oude Astrophysical Journals… ik krijg daar een soort van deja vu van. Heeft Peute soms een dependance in de Leidse Sterrewacht? 😀

    • Jan Brandt zegt

      Yep….die goeie ouwe tijd van “The great Peute robbery” was ook bij mij het eerste waar ik aan moest denken toen ik daar met mijn gulzige grijpgrage handjes in de “oud papierbakken c.q. time-machines” aan het graaien was..hihi!!

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d