24 juni 2024

Vrijdag lezing bij Huygens over vrouwen in de astronomie

06-payneOp vrijdag 12 juni zal Christian Schriks bij sterrenkundevereniging Chr. Huygens in Papendrecht een lezing houden over vrouwen in de astronomie. Wie zich verdiept in de wereld van de Astronomie komt als snel tot de ontdekking dat het vakgebied gedomineerd wordt door mannen. Echter, wanneer we wat verder kijken blijken er een aantal zeer belangrijke ontdekkingen en inzichten door vrouwen ontwikkeld te zijn. In vrouwen in de Astronomie besteden we aandacht aan het leven van diverse vrouwen, zoals Hypatia uit Alexandri

Share

Comments

  1. Interessante lezing! Ik heb deze lezing van hem mogen zien en het is een echte aanrader!

  2. Dank dat jullie mijn lezing aankondigen op astroblogs.nl. Heel attent!!

Speak Your Mind

*