16 juni 2019

ESTEC opent zijn deuren: bezoek Europa’s grootste ‘space place’

Bezoekers bekijken ESTEC's robotica-lab

Bezoekers bekijken ESTEC’s robotica-lab

Wat gebeurt er allemaal achter de poorten van ESA’s testcentrum ESTEC? Dat kun je dit najaar met eigen ogen zien. Op de eerste zondag van oktober opent Europa’s grootste ‘place for space’ zijn deuren voor het publiek. En alle ruimte-enthousiastelingen zijn welkom. Gek op ruimtevaart? Blokkeer dan zondag 4 oktober maar vast in je agenda. Op die dag opent ESA’s testcentrum ESTEC namelijk haar deuren voor haar jaarlijkse open dag. De open dag is d

Reacties

  1. Jammer dat het altijd op diezelfde dag is.

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: