21 juli 2024

Nou, dat was me het weekje wel!

Een paar dagen geleden is Jan Brandt voor me op zijn

Share

Comments

 1. Martin Schoenmaker zegt

  Nou Danielle, van harte welkom op Astroblogs! Afgelopen vrijdag hoorde ik je op de radio vertellen over je werk en ik heb toen euforisch aan mijn vrouw verteld dat je ook meeschreef aan Astroblogs… Afgelopen weekend kwam ik er achter dat ik me vergist had en Daniela voor jou aangezien had 😉 … Of was het misschien een vooruitziende blik? 😉

 2. Welkom bij de club Daniëlle. Superleuk! Geloof het of niet, maar ik dacht eerder al eens hoe tof het zou zijn om de ‘wereldberoemde’ Daniëlle Futselaar op Astroblogs erbij te hebben.

  • Hoi Monique, dank je! Ik vind het leuk dat ik mee mag doen 🙂 dat ‘wereldberoemde’ valt op zich wel mee hoor, in die zin ik hoef nog geen handtekeningen uit te delen op straat 😉 maar ik ben wel heel super trots dat mijn illustratie -internationaal- zo goed ontvangen is!

 3. Danielle, ik heb een van jouw illustraties van een Gliese planeet als scherm achtergrond , bedankt, Frank

 4. Daniëlle, welkom bij de groeiende familie van Astroblogs-auteurs. De lezer zullen zeer geïnteresseerd zijn in jouw verhalen over de illustraties bij astronomische ontdekkingen.

 5. Enceladus zegt

  Welkom Daniëlle! En dankjewel Jan, voor je ludieke aanzoek aan Daniëlle. Zijn daar ook foto’s van? 😉

  groet,
  Gert (Enceladus)

 6. Jan Brandt zegt

  Gegroet Daniëlle,

  Hier spreekt “uw nova”…eh… “uw casa-nova”..ofwel “de grote astromische verleider” (ok, waarde astroblogs-lezeressen…bite me..hihi!!) die jou op zijn blote klutsknie’tjes naar het Astroblogs-altaar heeft gelokt….enne dus bij deze….uiteraard ook namens “uw astronomische aanstaande” van harte welkom in de bruidsuite der sterrenkundige internet-sites!!
  Oh..enne…zij die nu stilletjes/luidruchtig hopen op “pikante foto’s en andersoortige foute glossy-ranzigheid”, we noemen geen namen, mijn waarde Enceladus, die moet ik helaas teleurstellen. Het “aanzoek” is in de waardige traditie dezer nobelen astromischen website uiteraard zeer rom(J)antisch en discreet “ten uitvoer gebracht”..hihi!
  Afijn…tot zover alle verbale gekkigheid en nu weer back to serious astrobizzz!!!

 7. Leuk om weer eens een verhaal en illustraties van een nieuwe medewerker te zien en te lezen – ik volg je .

Speak Your Mind

*