27 september 2023

Jeugdboeken Stephen & Lucy Hawking bij Kluitman geïllustreerd door Daniëlle Futselaar

Dit is het

Share

Comments

 1. Daniëlle, wat een leuk nieuws en wat een eer dat jij die serie boeken mag illustreren! Eh… betekent dit wellicht dat je Stephen en Lucy Hawking een keertje mag ontmoeten? Dat zou toch fantastisch zijn.

 2. Goed bezig 😉 De boeken zijn voor oudere kinderen vanaf ca. 10 jaar toch? Mijn kleindochtertjes zijn daar nog wat te jong voor (bijna 4 en bijna 2) De boekjes van Jokie en Jet vinden ze prachtig 😉
  Daniëlle, heb jij zelf ook kinderen?

  • Hoi Monique, ja het is me wat he! 😀 deze boekjes zijn volgens de uitgeverij vanaf 8 jaar. Ik heb zelf geen kinderen, het is er zeg maar “nooit van gekomen” maar ik ben zelf nog altijd wel een beetje kind, dat scheelt 😉

   • Aah, acht jaar, tien jaar…in ieder geval nog wat jaartjes geduld 😉
    Psst, zelf een beetje kind zijn hebben we dan met elkaar gemeen Daniëlle (houden we geheim) Smiley

 3. Jan Brandt zegt

  Danielleeeeeee, helemaal geweldig, meid!!!!
  En het gaat maar door….”To boldly go where no Danielle has ever gone before”…en wij mogen heel plezant door jouw, nu waarschijnlijk lichtelijk roze gekleurde(??), immer jeugdige kinder-ogen gezellig met je meekijken en meegenieten, leuk..leuk..leuk!!!

  • Wat breng je dat toch weer leuk Jan, ik moet altijd om je lachen 🙂 ja ik ben super blij met dit… Er komt nog meer. Het eerst volgende is mijn “talk” bij SETI dinsdag, en wat eerst leek klein te blijven wordt nu alweer een “board of trustees” dingetje… dus mijn knieën knikken maar met mijn ‘stoere’ borst vooruit ga ik naar het land van de onbegrensde mogelijkheden om van ons Neërlanders te laten horen 😀 😀

 4. Jan Brandt zegt

  Hoi Daniëlle,
  Ach….weet je, als je met die knikkende hollandse knie’tjes van je dan gewoon het het Nederlandse volkslied..eh…”knikt”, dan hebbie in no time heel die zaal met “Yankee astro-bobo’s” plat..hihi……en voor wat het waard is op die afstand, maarre…..wij, iedereen die jou een warm hart toedraagt, zitten er, zij het dan “in spirit”, ook gewoon bij in die SETI-zaal waar jij jouw babbeltje gaat doen. Bovendien heb ik je zelf in babbel – actie gezien een maandje of wat geleden op de klup..enne…dat was niets minder dan een feest voor de zintuigen!! Heel veel plezier toegewenst!!!

 5. Over die serie ‘George’ ? wordt verder dan ook totaal geen woord verspild.

  “Spannend, informatief , sterke personages…. ”
  Maar een tip van de sluier waar het verhaal (of meervoud?) over gaat …?
  – Is zeker te veel gevraagd ? – 🙂

  Groet, Paul
  (Grootvader van meiden van 6, 8 en 10 jaar )

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: