19 juli 2024

One Direction gaat in ‘Drag me Down’ de ruimte in

one-direction

De Britse populaire boyband One Direction is met een nieuwe videoclip gekomen, van het recente nummer ‘Drag me Down’, en daarin gaan de vier bandleden de ruimte in. De opnames voor de video zijn gemaakt bij

Share

Comments

 1. Mijn kleindochter smelt weg bij het zien van deze mannen.
  Ik vind het meer omhoog geschoten spaceballs….

  Laat ze het maar niet horen 🙂

  • Dan zal je kleindochter vast al hebben gehoord dat ze er voor een jaartje of zo tussenuit gaan. Zoiets begreep ik weer van m’n jongste dochter, die niet begreep dat ik – astronerd als ik ben – een blog over One Direction had geschreven.

  • Aiaiai, dan te bedenken dat ik lang geleden ook 3 van die jonge hanenkuikens aan de eettafel had (en de oude haan natuurlijk). Als moeder heb je dan het voorrecht om af en toe met ze te stoeien of armpje drukken. Mooie tijd. Mijn oudste zoon heeft 2 dochtertjes die later misschien ook wel smelten van een stelletje blaaskaken.
   Ik wil dat gezicht van mijn zoon dan nog wel eens zien (hihi)
   Smiley

Speak Your Mind

*