30 november 2023

Groeten uit San Francisco

Ik had beloofd jullie op de hoogte te houden van mijn avonturen in de USA, dus hier ben ik dan eventjes! Dit is mijn 12e reis naar de USA en met een tijdsverschil van 9 uur heeft mijn jetlag meestal even tijd nodig, maar dit keer was ik er met een dag vanaf. Waarom? Nou omdat ik de dag na aankomst een presentatie had over

Share

Comments

 1. Enceladus zegt

  Leuk Daniëlle! Jij komt nog eens ergens. 🙂

  groet,
  Gert (Enceladus)

 2. Daniëlle, wat een ontzettend leuk verslag. Ook fantastisch dat jij daar voor dat hoogstaande publiek je presentatie hebt gegeven … hebt durven geven. 🙂 Weet jij of jouw presentatie en die van de anderen nog op YouTube te vinden zijn? Ik heb nog even gekeken, maar kan niets vinden.Ik ben benieuwd waar die nieuwe illustratie van jou en Jon precies over gaat. Een nieuwe ontdekking van de NASA? Volgens Facebook zit je nog in de VS, dus ik wens jou en Anton nog heel veel plezier daar en alvast een goede reis terug gewenst!

  • Hoi Arie,

   Nee ik geloof niet dat deze presentatie opgenomen is. De poster daar hoor je binnenkort meer over via het SETI Institute. Omdat zij die gaan verkopen wil ik ze ook de primeur geven daarom heb ik het beeld vervaagd, wat er op staat zie je dan 😉 Ik verwacht dat dat zeer binnenkort zal gebeuren (hoewel, het SETI Institute kennende kan dat nog wel eens uitlopen 😉

 3. Dat is lekker, voor werk en vakantie(je zeg dat je weer toerist bent) even naar SF, dat is niet mis. 🙂 Gelukkig is de presentaite goed verlopen met dat publiek..maarja, uiteindelijk zijn het ook maar mensen hoor, niet meer of minder dan elk ander mens, van een titel moet je niet van de leg raken denk ik maar altijd. 🙂 Krijgen wij hier ook nog iets te zien/lezen van deze presentatie, ik ben ook wel benieuwd hoe dat allemaal verloopt en hoe zo’n illustratie tot stand komt en wat je allemaal moet doen voordat zoiets wordt goedgekeurd. Zomaar nieuwsgierig. 🙂

  • Hoi Rudie,

   Jaaah je hebt ook gelijk hoor, maar toch… het is wel spannend! En dan natuurlijk ook alles in het Engels. Het zijn hele lieve mensen juist! Als het goed is doe ik 4 oktober nog een presentatie bij Sterrenwacht Bussloo en begin volgend jaar bij ASTRON, dus stay tuned en kom langs!! 🙂 Ik vind het heel leuk om over mijn werk te mogen vertellen!

 4. In een woord WOW! Ik ben trots op je Daniëlle. Het is dat ik geen dochter heb (3 zonen), maar anders zou ik jou er wel bij willen hebben (gekheid, maar toch)
  Veel plezier op vakantie.

  • Ach wat lief!!! 🙂 wat lief dat je trots op me bent! (ik ook best wel een beetje op mezelf hoor, hoewel ik dat van nature nooit zo gewend ben te zijn)

   Ok dan wordt je gewoon mijn bij-moeder 😉 ik zal geen zakgeld meer vragen hoor!! 😀 😀

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: