2 maart 2024

Dramatisch verlopen testlanding Orioncapsule – NASA uiterst tevreden

sequence_010-orion

Op 26 augustus j.l. heeft de NASA boven de Yuma Proving Ground in Yuma (Arizona, VS) een testlanding gedaan met de Orion ruimtecapsule, de toekomstige capsule waarmee bemande lange afstandsreizen naar de maan, planeto

Share

Comments

 1. Avatar foto Enceladus zegt

  Another small step. 🙂

  groet,
  Gert (Enceladus)

 2. But a giant leap eh… jump for Orion. 😀

 3. Marco de Kock zegt

  Ouderwetse methode’s…ik kan toch weinig enthousiast worden van deze Apollo copy-cat. Waarom niet wat nieuws? Nee, ik blijf het zeggen, de NASA gaat helemaal niet naar Mars of verder. Dit is gewoon een tijdrek actie om de tijd door te komen dat de commerciële ruimtevaart het overneemt. Wat een aanfluiting dat hele Orionprogramma, niet vooruitstrevend en hopeloos ouderwets ogend…

Speak Your Mind

*