27 mei 2019

Dankzij 100 jaar Algemene Relativiteitstheorie veel relevante artikelen gratis beschikbaar

einstein_100

De Algemene Relativiteitstheorie (ART) van Albert Einstein bestaat dit jaar honderd jaar. Ter ere daarvan stelt het wetenschappelijke tijdschrift Physical Review heel veel artikelen gratis beschikbaar, die te maken hebben met de ART, gerenommeerde en vaak baanbrekende artikelen die onder andere gaan over zwarte gaten, ruimtetijd en kosmologie. Op deze pagina vind je alle artikelen op een rijtje. APS vermeldt erbij ‘These papers are currently free to read’, dus aan dat currently te zien denk ik niet dat het permanent is en dat je er op een gegeven moment weer gewoon voor moet betalen.

Laat wat van je horen

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.