27 februari 2024

Ik heb ‘m binnen, de Sterrengids editie 2016

sterrengids2016

Zo hij is binnen hoor, de Sterrengids editie 2016. Sinds vorig jaar wordt ‘ie niet meer door de St. de Koepel uitgegeven – die is ter ziele – maar door Stip Media Uitgeverij. Ik heb de gids even snel doorgebladerd en het oogt erg fris en duidelijk, de layout is volgens mij flink onder de schop genomen.

Share

Comments

 1. Die ligt hier al weken binnen! (Woon je diep verstopt in de polder??…hahahahaha)

  • Ja ik weet het, als je ‘m besteld via internet heb je hem veel eerder. Ik bestel ‘m altijd bij mijn sterrenclub en via die route kreeg ik ‘m pas gisteravond. In de sterrenkunde moet je soms geduld hebben. 🙂

 2. Maar hij ziet er weer prachtig uit, mooi stukje naslagwerk en zo staan er hier al heel wat op een rijtje ondertussen…

 3. Ik heb de sterrengids vandaag ook binnen gekregen.

 4. Avatar foto Enceladus zegt

  “De komeet waar alcohol en suiker in zit – die André geheel op eigen conto kan schrijven.”

  Dus André is de oorzaak van die alcohol en suiker? Mooi, is dat raadsel ook weer opgelost! 😉

  groet,
  Gert (Enceladus)

Speak Your Mind

*