1 december 2022

12 November is het weer ether snuiven bij WORM in Rotterdam

wormEen jaar geleden hadden ze bij poppodium WORM in Rotterdam al het spektakel dat je ether kon snuiven – een event waar onze eigen Astroblogger Daniela de Paulis ook aan meedeed – maar dit jaar komt daar een vervolg op, dit keer op donderdag 12 november om precies te zijn. WORM biedt een programma waarbij de ether als canvas beschouwd wordt… Dus alles wat zich, onzichtbaar voor het menselijk oog, in het luchtledige – dat toch minder leeg is dan het lijkt – ophoudt; van microwaves, elektriciteit, radiomaken, hoorspelen, esoterie, electronic voice phenomena tot extreme low frequencies, radio-activiteiten en radiotelescopen. En de mensen die daar kunst van maken. Of laten we het minder pretentieus zeggen; daar machtig interessante dingen mee doen…

Het programma ziet er die 12e november als volgt uit:

  • Electromagnetic collective – Jenny Pickett & Julien Ottavi performance: “Sound of Electricity

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: