11 december 2023

Foto van Science Guy Bill Nye internet meme geworden

nye

We kennen ‘m als de Science Guy, als de voorzitter van de Amerikaanse Planetary Society, als de wetenschapspopularisator, de schrijver, acteur, komiek, selfietaker en zelfs als danser, tsja als wat niet eigenlijk: Bill Nye. Onlangs werd de altijd met een vlinderdas getooide Nye ge

Share

Comments

  1. Ik heb Bill Nye gezien op SETIcon II in 2012, en ik had geeen ideee wie die man was. Ik vond wel meteen al dat hij leuk kon vertellen. Hij deed een praatje tijdens de lunch, en ik was in het luxe bezit van een VIP-arrangement dus ik zat vooraan. Jammer dat ik toen niet wist wie hij was anders had ik er wel even een foto-momentje van gemaakt 😉

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d