19 april 2024

Crowdfunding boek ‘Treasures of the Universe’ gestart… (update 23-11-15)

Update 23-11-15:

Ik had verwacht dat het doel hopelijk net gehaald zou worden, maar dit is echt ver boven verwachting. Inmiddels is de 120% al gepasseerd en heb ik o.a. de steun gekregen van Nikon 🙂 De oplage gaat inmiddels wat verhoogd worden en de kaft zal met mooie goudkleurige letters worden ingelegd. Daaromheen komt een mooie stofomslag met dit ontwerp:

final-cover-3d

Ik ben heel blij dat ik deze droom werkelijkheid kan maken. En er zijn nog 7 dagen om het boek te bestellen via de Kickstarter site! Mocht je niet in het bezit zijn van een creditcard (die nodig is voor Kickstarter) stuur dan even een mailtje naar [email protected] en dan kan het boek ook direct bij mij besteld worden. Wat ook een leuke verrassing was dat ik de afgelopen week door de lokale krant werd gepromoveerd tot ‘Ambachter van de week’. 🙂 Wie had dat als ‘import-ambachter’ ooit kunnen verwachten…

Krant_treasures_dekombinatie-ambachterweek

Update 18-11-15:

Het project is geslaagd! Het bedrag om het boek uit te kunnen geven is gehaald en ‘Treasures of the Universe’ zal dus echt verschijnen! Ik wil iedereen die dit project gesteund heeft heel erg danken. En voor degenen die nog mee willen doen, er is nog 12 dagen de tijd om in te schrijven 🙂

Update 11-11-15:

Treasures of the Universe - unique astrophotography book -- Kicktraq Mini

Inmiddels is het project al 12 dagen aan de gang en is bijna 80% van het doelbedrag behaald. Ik had nooit durven hopen dat dit zo snel zo gaan. Iedereen die al hiermee geholpen heeft super bedankt! Ik ben er echter nog niet. De laatste loodjes wegen vaak het zwaarst en er zal nog hard gewerkt moeten worden om zeker te stellen dat mijn droom om het boek uit te komen werkelijkheid kan worden. Mocht je nog mee willen doen, dan is er nog tijd tot 30 november uiterlijk. Des te eerder het doel echter gehaald en er uitzicht is op hoe het verder loopt, des te eerder kan het drukproces in werking worden gesteld om te proberen het boek zo snel mogelijk na be

Share

Comments

 1. Jurgen Kobierczynski zegt

  Ik heb meteen ingeschreven!

  • Goed idee Jurgen! Ik heb zojuist ook ingeschreven voor een exemplaar van het boek. André, veel succes met dit fantastische project van je. ik hoop dat het door gaat en dat we begin volgend jaar kunnen genieten van een mooi boek over astrofotografie. Er zal dan zeker een review volgen op de Astroblogs.

 2. Olaf van Kooten zegt

  Ik wou me graag inschrijven, maar volgens mij heb je persee een creditcard nodig?

  • Dit is inderdaad een beperking van kickstarter. Dit heeft te maken met het feit dat de pledges zeker moeten zijn. Ik kan geen alternatief circuit starten omdat dat dan niet meetelt voor het project, maar vond wel het volgende:

   https://www.neteller.com/en/features/cards/virtual

   Dit is een virtuele prepaid creditcard waar verder geen kosten aan verbonden zijn. MasterCard heeft ook een prepaid card, maar die kost 15 euro per jaar.

 3. mooi boek.. ik heb je gepromote op fm88-108.eu en de rest…

 4. Toen ik vanmorgen op de Kickstarter site keek stond de teller op € 90,-. Inmiddels staat ‘ie op … €1,481. André, het gaat uitstekend! 😀

 5. Na 6 dagen staat de teller op ruim 4400 euro! Iedereen heel erg bedankt alvast!

 6. Net even een update gedaan. Zit nu op 7200 euro. Nog maar 1800 te gaan! Nu proberen dit vast te houden, maar krijg steeds meer hoop 🙂

 7. André, gefeliciteerd met het behalen van dit prachtige resultaat! Ik heb ook een exemplaar besteld, dus ik ben benieuwd. Kadootje voor onder de kerstboom? :kerst:

 8. Gefeliciteerd! Mooie prestatie en dat een droom nu dan eindelijk toch door gaat! Mocht er veel vraag voor zijn, denk aan bol.com of amazon.com in hardcover of ebook, google play books, apple ibooks. Als internationaal astrofotograaf moet je natuurlijk een eigen boek met je mooiste verhalen en foto’s uitgeven. 🙂

 9. RemcoH1980 zegt

  Ook via het Twitter account van Fraser Cain heb ik hem voorbij zien komen op UniverseToday 🙂

  http://www.universetoday.com/123623/pre-order-treasures-of-the-universe-astrophotography-through-kickstarter/

Speak Your Mind

*