1 maart 2024

Er komen ook geen laserpulsen uit de richting van KIC 8462852

Artist
</p srcset=

Share

Comments

 1. Zo, dan kunnen nu alle astronomen en andere deskundige weer een dansje maken. Wat zullen die weer blij zijn dat het geen Alien oorzaak is. Want stel je voor? Daar wil je toch je vingers niet aan branden? De meeste van deze deskundige zijn te laf om hun kop boven het maaiveld te steken, moet dat echte wetenschappers voorstellen? Waar is de lef gebleven die ze vroeger wel hadden? Toen durfde ze zelfs de Kerk te trotseren, nu zijn ze al bang om zelfs er maar voor uit te komen dat Aliens bestaan….triest…dieptriest…

 2. Stel dat een primitieve stam, diep verscholen in het oerwoud, achter de bergen een superieure beschaving vermoedt, maar uiteindelijk tot de slotsom komt dat zo’n beschaving er toch niet is, omdat ze geen rooksignalen of tamtam geroffel uit die richting hebben waargenomen. Komt dat bekend voor?

  • Avatar foto Enceladus zegt

   Precies! Dat is nou ook wat ik steeds zeg: we gaan er maar vanuit dat een andere beschaving zich van ons bekende technologie bedient, maar dat is helemaal niet zeker.

   groet,
   Gert (Enceladus)

Speak Your Mind

*