23 april 2024

De Astro Top-25 van 2015

Daar is ‘ie dan, de uitslag van de tweede aflevering van de Astro Top 25, oftewel de 25 beste muzieknummers die op de een of andere manier iets te maken hebben met ruimtevaart of sterrenkunde. De lezers van de Astroblogs konden in december een paar weken lang hun persoonlijke top-5 inzenden en op basis daarvan is deze Astro Top-25 van 2015 eruit gekomen:

Dezelfde nummer 1 dus als in 2014 – David Bowie’s Space Oddity, maar verder veel verschillende nummers. Wellicht dat ik later nog met een update kom met links naar de YouTube versies van de nummers, maar door de drukte is het daar nu nog niet van gekomen. Iedereen bedankt voor het inzenden van je persoonlijke Astro top-5!

Share

Comments

 1. Enceladus zegt

  Leuk Arie! En ik denk dat we Pink Floyd gerust de meest ‘spacy’ band van de wereld mogen noemen met drie nummers in de top 10.

  Volgend jaar weer!

  groet,
  Gert (Enceladus)

 2. Olaf van Kooten zegt

  Ha, lekker veel progrock en metal in de lijst 🙂

 3. Een toplijst, het zou leuk zijn als er een D.J. volgend jaar mee zou werken, om het in een uitzendingsvorm te brengen.

 4. Dennis O zegt

  volgens mij is een soundcloud of spotify playlist zo gemaakt (ik heb het zelf ook nog niet gedaan hoor :))

 5. Leuk, en voor herhaling… 😉

Speak Your Mind

*