15 juli 2024

Astroblogs in 2015: het jaar in cijfers

cijfers

In 2015 is de Astroblogs 1.435.589 keer bekijken, voor het zoveelste jaar weer meer dan voorheen. 😀

Share

Comments

 1. Enceladus zegt

  Opvallend dat bij ‘Wie waren zij?’ alleen Arie’s avatar goed wordt weergegeven. Alle anderen zijn vreemde avatars en in het geval van Rudiev staat er zelfs een foto van een vermoedelijke crimineel (balkje over de ogen)…

  groet,
  Gert (Enceladus)

  • Die avatar van Rudi klopt wel, die zie ik ook gewoon op de Astroblogs. Waarom bij de rest hun eigen avatar ontbreekt weet ik niet. Wellicht komt dat omdat de cijfers van WordPress.com komen, dat kennelijk niet goed de eigen avatars van de lezers kent. Rudi en ik gebruiken denk ik gravatars, die zijn universeel.

 2. Haha.. ja die avatar komt van gravitar.com wat ik aangemaakt heb voor een mafia spelletje, vandaar het criminele balkje. 😀 Op astroblogs verscheen ie toen ook, kwam ik achter, dus voor astroblogs heb ik maar een ander plaatje geupload. 🙂

 3. Hartelijk gefeliciteerd met dat mooie succes met astroblogs – geniet er nog steeds van – en blijf op de hoogte van het astronomisch nieuws wat duidelijk en helder gebracht wordt – ga zo verder in 2016 – ook nog allemaal de beste wensen voor een gezond 2016 .

Speak Your Mind

*