27 november 2022

Wat gebeurt daar allemaal op #AAS227?

AAS

Vandaag is dag 1 gestart van de 227e winterbijeenkomst van de American Astronomical Society (AAS) in Kissimmee in het zonnige Florida. De hele week komen daar sterrenkundigen uit de hele wereld bijeen om hun resultaten aan elkaar te laten zien. De bijeenkomst duurt tot en met komende vrijdag, de dag die eindigt als Jan Brandt en ik bij sterrenclub Huygens het astroseizoen openen met de jaarlijkse astrokwis. 😀 Met onderstaande Twitter-blogroll kan je zien wat er daar

Comments

  1. Avatar foto Enceladus zegt

    Allebei leuk. Plaatsen jullie de Astrokwis na afloop weer hier?

    groet,
    Gert (Enceladus)

Speak Your Mind

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: